HokejSPORT

Motor padl! Hokejisté Slovanu doma porazili favorita z Českých Budějovic

_dsc7890slov-cb-hokej

Skvělého hokeje a výkonu domácích se dočkali fanoušci Slovanu Ústí, kteří se v sobotu 24. září od 17 hodin přišli podívat na Zimní stadion. Bylo jich rovných 883 a viděli fakt pěkný hokej, který dopadl lépe pro domácí tým a velmi důležité 3 body zůstaly v Ústí!

Tip: Podívejte se rovnou na fotky z tohoto dramatického utkání, jsou pod článkem

Průběh utkání

Po vítězném utkání na ledě Prostějova se ústečtí hokejisté představili opět doma. Od úvodní minuty byl na ledě k vidění svižní hokej a oba gólmani nezůstali bez práce. Nejprve na straně domácích Patrik Poulíček zakončoval z levého kruhu a pozadu nezůstali ani hosté, když se Vladimír Škoda bekhendem snažil překvapit Soukupa.

Prozatím největší šance utkání následně přišla po pohledné kombinaci s Davidem Bernardem z hole Daniela Vrdlovce, který hledal skulinku mezi Gábovýmy betony. Při pokusu byl však faulován a Slovan dostal výhodu přesilové hry. Hned první nabídku Ústečtí zužitkovali. Po přihrávce od Patrika Poulíčka na mezikruží Zdeněk Doležal poslal puk přesně mezi betony Gáby a strhl vedení na stranu domácích… Pokračování na www.slovanusti.cz

HC Slovan Ústí nad Labem – ČEZ Motor České Budějovice 4:3

Statistiky:

Branky a nahrávky: 5. Z. Doležal (Poulíček), 13. Komárek, 33. Loskot (Vrdlovec, Kasík), 41. Vrdlovec (Kloz) – 22. L. Květoň (Zíb, Čermák), 26. Pavlin (Mucha, Rob), 54. Vráblík (Rob, Suchánek)
HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Kasík, Bernad, M. Vágner (C), Husák, Přindiš, Brož, Hes – Kloz, Vrdlovec, Loskot – Merta, Poulíček, Z. Doležal – Gengel, Melka, Moučka – Navarra, Komárek, Markulinec.
ČEZ Motor České Budějovice: Gába (13. Bláha) – Fillman, Zíb, Pavlin, Mucha, Suchánek, Vráblík, Mazanec – Čermák, J. Straka, L. Květoň (C) – Nouza, Rob, Chovan – Žálčík, Esposito, Heřman – Babka, Škoda.
Rozhodčí: Grech – Malý, Šimán
Diváci: 883

Foto: © Miroslav Solař 2016

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail