Ostatní sportySPORT

SC BLADES: Udrží „Blejdi“ domácí neporazitelnost a získají skalp i druhého letošního finalisty Silver Bowlu?

bladeship_DSC1223

I přes velkou bojovnost a skvělé odehrané zápasy se nakonec hráčům SC Blades nepodařilo probojovat do bojů o Silver Bowl. Po neskutečném vítězství v Liberci nad Titans (19:34) si „Blejdi“ vykřesali naději na postup, kterou hráči přišli oslavit na Pivovarské slavnosti, kde jim pořadatel nechal prostor na pódiu, aby mohli fandům říct pár slov. Naděje ale byla následně uhašena, protože Sígrs vyhráli nad Hippos, což znamenalo konec nadějím na zisk Silver Bowlu.

V neděli 26. června v Olšinkách SC Blades odehraje svůj poslední zápas a malou útěchou pro ně může být fakt, že sezónu zakončí před domácími fanoušky. „Blejdi“ také chtějí udržet domácí neporazitelnost, což je motivace více než dobrá. Pokud se jim podaří Sígrs v neděli porazit, bude to po výhře nad Patriots znamenat skalp i druhého finalisty letošního Silver Bowlu! Proto s návštěvou neváhejte, počasí má být hezké a pivo bude také. 🙂

bladeship_DSC1361

Samozřejmostí jsou opět poločasové soutěže o hodnotné ceny, moderátor, dj, občerstvení s grilem, klobásami, točeným pivem i Kofolou a také stánek s novými Blades předměty (trička, čepice, řehtačky, náramky, samolepky, klíčenky, batohy a spousta dalšího zboží).

Vstupné jako vždy – v dobrovolné výši.

SC BLADES ÚSTÍ NAD LABEM vs BRNO SÍGRS
TJ SVÁDOV – OLŠINKY OD 14:00

Spoj MHD č. 13 – směr Svádov Obec – 12:29, 13:29 ze zastávky Divadlo, výstupní zastávka Olšinky

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail