Ostatní sportySPORT

Aktuálně: Grand Prix Ústí nad Labem čeká stovka snů!

sprint-gp-locke

Foto: atletikaul.cz

Už příští týden v úterý 19. července se na Městském stadionu v Ústí nad Labem uskuteční další ročník stále populárnější Grand Prix, kde mohou diváci vidět nejlepší světové koulaře. To platí i pro tento ročník, který je ale letos okořeněn o závod na 100 m a skok daleký. Před několika okamžiky přišla zpráva, že na závod stovky přijede Dentarius Locke, jenž se letos umístil na 3. místě v Diamantové lize! A jeho osobní rekord je navíc 9,96 vteřiny!

Čtěte také: pozvánka na Grand Prix 2016

Dále se závod může pochlubit účastí Ronnieho Bakera, který už sprint zaběhl za 10,09 vteřiny. O rekord mítinku se chtějí pokusit také účastník mistrovství Afriky Josh Swaray ze Senegalu (letos 10,23 s) a Sam Osewa z Velké Británie (letos 10,29 s). Rekord mítinku má v držení Jamajčan Lerone Clarke skvělým časem 10,17 vteřiny. Zdá se, že by letos mohlo dojít k ataku nejlepšího ústeckého času historie. Z českých sprinterů se zatím přihlásil stříbrný z mistrovství ČR Marcel Kadlec, který běžel letos nejrychleji 10,53 vteřiny.

Dostali jsme od lidí poměrně dost mailů, kdy celá akce začne, protože na celém internetu žádné info. Podařilo se nám zjistit, že Grand Prix Ústí vypukne od 16 hodin a potrvá zhruba do 19:30. Občerstvení je samozřejmostí a diváci se také mohou těšit na tombolu o sud piva! Tak neváhejte a přijďte se podívat 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=paUSdIwHOrI

Zdroj: youtube.com

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail