FotbalSPORT

FK Ústí začne tažení novou sezónou na půdě Frýdku-Místku!

fku-fm- -3362

Je to tady! Čas utekl opět jako voda a je tady start nového ročníku Fotbalové národní ligy, do kterého fotbalisté vyběhnou na půdě Frýdku-Místku. Nyní je čas uplatnit dřinu, kterou fotbalisté absolvovali pod novým trenérem Jiřím Skálou v rámci letní přípravy.  

Frýdek-Místek podobně jako náš tým vyměnil v letní přestávce trenéra. Mikuláš Radványi zamířil na pozici trenéra ve slovenské Myjavě, otěží ve Frýdku-Místku se chopil zkušený Leoš Kalvoda, který v minulosti trénoval například Olomouc či Znojmo v první lize. Velkých změn doznal také kádr, část hráčů zamířila do konkurenčního Třince, včetně exústeckého útočníka Hoška. Směrem ven z klubu zamířili také Ižvolt, Stratil nebo Ujlaky. Útočná zopovědnost je tak zejména na Vyskočilovi a nové posile Ivanovovi z estonského Narva Trans.

V minulé sezóně Arma s Frýdkem-Místkem dvakrát remizovala. Na venkovní půdě 1:1, kdy výhru v zápase ztratili až v závěru. Jarní domácí odveta pak branku nepřinesla.
20. kolo FNL 2015/2016
FK Ústí nad Labem – MFK Frýdek-Místek 0:0
Sestava Ústí nad Labem: Zacharda – Zeman (K), Zukič, Vaněk, Šnirc – Eliáš (80. Výborný), Veverka (75. Miskovič), Peterka, Králík, Leibl – Smola
Sestava Frýdku-Místku: Mihálek – Byrtus, Klabník, Ďuriška (19. Jarabica, 46. Ižvolt), Švrček – Krišto, Skwarczek – Ujlaky, Vyskočil, Krčula (76. Stratil) – Hošek
ŽK: 26. Šnirc, 56. Zeman, 76. Peterka, 81. Smola – 54. Vyskočil, 74. Mihálek, 75. Krčula, 83. Stratil, 89. Byrtus
Rozhodčí: Nenadál – O. Černý, Arnošt
Diváci: 886

_______________________________________________________________________________________________________

1. KOLO FOTBALOVÉ NÁRODNÍ LIGY 2016/2017
MFK Frýdek-Místek – FK Ústí nad Labem
Sobota 6. 8. 2016 od 17:00, Stadion Stovky
Rozhodčí: Mrázek – Peřina, Antoníček

Více informací o zápase naleznete na stránkách klubu ZDE.

Níže si můžete prohlédnout fotografie z jednoho ze straších vzájmených střetnutí.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail