KoncertyKULTURA

Tomáš Klus opět v Ústí nad Labem

Tomáš Klus se 7. listopadu opět ukázal svý fandům či lépe fanynkám v ústeckém kulturním domě. Pachatel se vždy vrací na místo činu, Tomáš pak vždy po dvou letech téměř přesně.

SpOlu s Cílovou skupinou, což neznalci zní téměř jako kódované zaklínadlo či výňatek z marketingové reklamní kampaně.

Vyvětlení názvu je ale prozaické:

SpOlu je šestým  albem písničkáře Tomáše Kluse, které SPOLUvytvořil s Cílovou skupinou,  je věnované lásce ve všech podobách. Album bylo vydáno 7. září 2018 a posluchači uslyšeli mnoho písní na tradičně velmi krátkém koncertě, který musel již po 3 hodinách skončit.

Ten se odehrál  ve velmi intimní atmosféře ústeckého kulturního domu. Kvůli kolapsu a výpadku elektrické sítě, která zkolabovala několik vteřin po vstupu hudebníků na jeviště. Na zpěváka pak chvílemi svítili i diváci svými mobily a ochranka pak ručními svítilnami. Publikum v Ústí je ale natolik tolerantní, že Tomášovi prominulo doprovodnou nachystanou světelnou show a připravilo v potemnělém sále přimo důvěrnou a romantickou atmosféru.

„Jaký byl koncert?“, ptal jsem se některých divaček. Odpovědi byly téměř totožné:  Skvělé by to bylo i úplně potmě, úžasné, nasmáli jsme se, superzábava, Tomáš je prostě boží….!

/ms/

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail