HokejSPORT

Slovan Ústí v odvetném přípravném utkání porazil Kadaň 2:1

_DSC5026

Brankář domácích likviduje střelu Kadaně

Slovan Ústí vyhrává i podruhé nad Kadaní v letošní přípravě, ve které se mu poměrně daří. Kadaň přijela do Ústí po vysoké porážce 6:1 na jejich ledě a na včerejší hře to bylo znát. Nechtěla, aby se to opakovalo a hrála razantnější a důraznější hru.

Zápas ale začal lépe domácí tým, kterému se během 14. minuty podařilo dát dvě branky, které za ústecký tým zaznamenali Matěj Hes a Jan Dalecký. Kadaň sice vzápětí odpověděla v 15. minutě brankou Kůse, ale od té chvíle se ani jednomu celku nepodařilo vstřelit branku a stav utkání tedy skončil 2:1 pro Slovan.

Ve třetí třetině padla v padesáté sedmé minutě čtyři vyloučení po potyčce, která se strhla u střídačky Kadaně. Ústeckým se podařilo ubránit několik oslabení a Kadani nedovolili vsítit další gól. Sportovnímu klubu z Kadaně nepomohla ani power-play v šedesáté minutě.

Statistiky z utkání:

Branky a nahrávky: 14. Hes (Moučka), 14. Dalecký (Přindiš, Melka) – 15. Kůs (Trefný)‘
Vyloučení: 7:5, navíc Přindiš (UNL) 10 min. OT [NARZ]. Bez využití.
V oslabení: 0:0.
Zakázaná uvolnění: 2:0 (0:0, 0:0, 2:0).
Ofsajdy: 2:2 (1:1, 1:0, 0:1).
Vyhraná vhazování: 22:25 (9:9, 4:10, 9:6).
HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Husák, Kasík, Vl. Brož, Hes, Bernad, Přindiš – Z. Doležal, Komárek, Gengel – Moučka, Poulíček, Markulinec – Dalecký, Melka, D. Merta. Trenéři: Miroslav Mach, Tomáš Mareš.
Sportovní klub Kadaň: Š. Lukeš (T. Dvořák) – Walter, Trefný, Szathmary, Šimek, Drobný, Cestr, Tejnor – Kůs, Hejcman, Chrpa – Berger, L. Vrána, O. Beránek – Petrák, Šťovíček, D. Vaněk – Veselý, F. Wágner, Osmík. Trenéři: Jaroslav Beck, Josef Dušek.
Rozhodčí: Knapík, Místecký – Ptáček, Řežábek
Diváci: 494

Fotky objektivem Miroslava Solaře © 2016

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail