FestivalyKULTURA

Obrazem: Petr Bende na festivalu Z lásky k hudbě, 1.7.2016 Letní kino Ústí n/L

_DSC6330

Zpěvák a finalista soutěže Česko hledá SuperStar Petr Bende se v rámci festivalu Z lásky k hudbě nedávno představil i publiku v Ústí nad Labem. Do Letního kina, kde se celá akce konala nepřijel sám, ale i se svoji kapelou ve složení: Pavel Bříza – bicí nástroje, Dalibor Dunovský – basová kytara, Daniel Hlaďo – sólová kytara, Borek Nedorost – klávesové nástroje, Jan Vašina – dechové nástroje.

Čtěte také: Fotky z koncertu skupiny No Name ZDE a fotky z festivalu ZDE

Petrova hudební kariéra se začala utvářet už v pěti letech, kdy od svých rodičů dostal svoji první bicí soupravu. Otec Petra Jano je profesionální muzikant, s různými kapelami projel celou Evropu a tato skutečnost byla určitě velkým podnětem pro nasměrování Petrova budoucího života a jeho hudební kariéry. Důležitým průlomem Petra Bende do českého hudebního dění bylo stříbrné umístění v soutěži Česko hledá SuperStar v roce 2005.

Od té doby je Petr takřka v jednom kole a jeden koncert stíhá druhý. Pokud se chcete dozvědět, kde ho budete moci letos spatřit živě, ale i další zajímavé informace, navštivte jeho oficiální web www.petrbende.cz

Diskografie
Trojka (2011)
Život ve vteřinách.cz (2006)
pb (2005)

Foto: © Miroslav Solař

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail