HokejSPORT

Slovan Ústí se střetl s Rytíři Kladno skore 3:4 po nájezdech

Fotogalerie pod článkem

2500 diváků vidělo v Ústí napínavý a vyrovnaný zápas. První třetina byla v režii Slovanu, ale bohužel se nepodařilo dotáhnout vytvořené šance. Druhá patřila kladenským a výsledek velmi ovlivnila branka domácích 6 vteřin před koncem, která nakopla hráče do poslední třetiny. Slovan dohrával v 15 hráčích a vyčerpání bylo na týmu znát. Výsledek v normální hrací době 3:3 odpovídal výkonu obou mužstev. Nájezdy- to je o štěstí a zde se domácím nedaří.

Tomáš Mareš (HC Slovan Ústí nad Labem): Já bych v první řadě chtěl poděkovat týmu za předvedený výkon. Nás bylo šestnáct, v průběhu zápase se jeden hráč zranil. Dohrávali jsme v patnácti. V první třetině jsme hráli dobře, ve druhé části nám soupeř utekl do dvougólového vedení. Myslím si, že velmi důležitý byl náš gól šest vteřin před koncem druhé třetiny, kdy jsme snížili na 1:2. Ve třetí třetině jsme z posledních sil vyrovnali na 3:3. Nájezdy se nám nedaří, dnes jsme žádný neproměnili, ve Frýdku také ne. Pochvalu si zaslouží diváci, kteří vytvořili výbornou kulisu. Mužstvo předvedlo, že má charakter. Bod je pro nás zlatý, hráči si sáhli na dno sil. 

Pavel Patera (Rytíři Kladno): První třetina se hrála podle ústeckých not. Hráli to, co potřebovali. My jsme chtěli hrát něco úplně jiného. Když shrnu první třetinu, můžeme být rádi za bezbrankový stav. Vyložené šance jsme si nevypracovali, soupeř ano. Ve druhé třetině jsme zlepšili hru, bylo to dobré. Do stavu 2:0 jsme hráli velmi dobře. Pak jsme začali přetahovat střídání a hráči dělali na ledě to, co se jim chtělo. Domácí spravedlivě snížili. Myslím, že remíza po základní hrací době je spravedlivá. Nájezdy už byla loterie.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail