FotbalSPORT

MOL Cup: Prvoligové Brno v Ústí prohrávalo, Arma ale vedení neudržela a v poháru končí

_dsc5913

Foto: © M. Solař 2016

Ve středu 21. září mohli ústečtí diváci na Městském stadinu vidět tým z nejvyšší fotbalové ligy a to Zbrojovku Brno. Ta sem přijela v rámci každoročního prestižního turnaje MOL Cup, který jim do cesty postavil FK Ústí. Zápas lépe odstartovala domácí Arma, když se ve 38. minutě přesnou střelou trefil Procházka. Hosté ale ještě do konce poločasu stihli vyrovnat, což očividně narušilo herní pohodu Ústí, které nakonec Brnu podlehlo 1:4.

Momentky ze zápasu od Miroslava Solaře naleznete níže pod článkem

První vlaštovka přilétla už v 7. minutě, kdy domácí Pavel Moulis nahrával Danielu Procházkovi, kterého protihráči odstavili od míče důrazným způsobem, a tak se domací hráči i fanoušci dožadovali penalty, kterou hlavní arbitr nepískl. Domácí ale dostali chuť a v 15. minutě mohl z vyložené šance otevřít skóre Jindráček, který trestuhodně mířil nad. Záhy na to mohl skórovat Procházka, který zahodil nabízený centr z pravé strany a hlavou mířil vedle. Poté měli domácí fotbalisté velké štěstí, když v jednoznačné šanci byl hostujícímu hráči odpískán ofsajd. Ve 38. minutě propukla na Městském stadionu radost, když Pavel Moulis nabídl krásný centr z pravé strany Danielu Procházkovi, který se nemýlil – 1:0. Radost ovšem netrvala dlouho a ve 41. minutě srovnal stav utkání Jakub Řezníček – 1:1. Do konce prvního poločasu už se nic důležitého nestalo.

Vstup do druhého dějství fotbalistům Army vůbec nevyšel… pokračování na www.fkusti.cz

FK Ústí nad Labem – FC Zbrojovka Brno 1:4
Branky: 38. Procházka – 41. Řezníček, 49. Pašek, 80. Řezníček, 83. Hyčka
FK Ústí nad Labem: Zacharda – Pícha, Zukič, L. Vaněk (46. J. Peterka), Šnirc – Martykán, Kateřiňák (76. P. Výborný) – Moulis (68. Leibl), Mysliveček, D. Procházka – Jindráček.
FC Zbrojovka Brno: Veselý – Šural, Vraštil, Jovanovič, Lutonský (46. Pašek) – Sedlák, Lacko (78. Buchta) – Hyčka, Weber (69. M. Škoda), Přichystal – Řezníček.
Rozhodčí: Ginzel – Kříž, Poživil
Diváci: 858

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail