FotbalSPORT

FK Ústí n.L. – MFK VÍTKOVICE  2:1

Arma získala konečně další 3 body do sbírky, obrala Vítkovice

Aleš Křeček (FK Ústí nad Labem): „Začala se mi rozpadat židle, to myslím vážně – mechanicky. Začaly mi padat šroubky, až jsem se bál, jestli to není nějaké znamení, doufám, že není a nebylo. Zápas jsme zvládli a měli pod kontrolou až na hektický konec, kdy dostaneme laciný gól. V jednoduché situaci se nedomluvili dva hráči, ale gól jsme obdrželi a v závěru to byly nervy. Na začátku druhého poločasu je škoda, že jsme neproměnili nějakou šanci, kterou bychom se uklidnili. Jsem rád, že jsme utkání dotáhli do vítězného konce a bereme tři body. Chtěli jsme vyhrát, přál jsem si to hodně kvůli hráčům, některé zápasy hráli dobře, ale nezvládli jsme je výsledkově. Jsme hodně rádi a bereme s pokorou toto vítězství.

 

SESTAVY

TVRDOŇ – STRADA, BRAK, PIMPARA, LEIBL – J. PETERKA – KRÁTKÝ, D. RICHTER (73. NÁGL), M. BÍLEK, D. PROCHÁZKA (84. R. DVOŘÁK) – MATĚJKA (81. P. VÝBORNÝ).

TRENÉR: ALEŠ KŘEČEK

ŠUSTR – CELBA, MIKULA, V. CVERNA, KONČAL – MOTYČKA (66. OŽVOLDA), MATĚJ – MACEJ (78. MRÁZEK), SÚKENNÍK, VASILJEV (62. BZIRSKÝ) – MIŠINSKÝ.

TRENÉR: JIŘÍ BALCÁREK
 
 
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail