FotbalSPORT

Česko – Litva 3:0, Ústí nad Labem 22.3.2017 první letošní zápas reprezentace

Ústí nad Labem vidělo ve středu před naplněným stadionem, kam se přišel rozezpívat před večerním koncertem i Vojtěch Dyk, celkem pěkný, dobře koukatelný zápas, který se divákům líbil. Trenér Karel Jarolím opět použil svou taktiku 2 jedenáctek, které nastoupily  každá v jiném poločase, takže diváci mohli vidět 2 úplně jiná mužstva.

Zajímavé bylo jistě to, že se střelecky prosadila až druhá, náhradní  parta, hrála daleko aktivněji, s větší motivací a po prvním penaltovém gólu se s klidem pustila do tvorby dalších střeleckých příležitostí, které ještě dvakrát využila.

Česká reprezentace byla spokojená se zázemím, které jí v Ústí vytvořili a snad i proto byli hráči rádi, že mohli divákům za odměnu předvést slušný fotbal, kde navíc konečně padaly i branky. Diváky na nezastřešených tribunách zkrápěl po do celé utkání drobný déšť, ale protože bylo na co koukat, nikdo si nestěžoval. Ostatně dobrý fotbal není v Ústí zase tak často k vidění, že 🙂 ?

Česko – Litva 3:0 
Branky: 48. Hořava z pen., 65. Jankto, 79. Krmenčík
Česko – I. poločas: Vaclík – Gebre Selassie, Sivok, Brabec, Novák – Darida, Barák – Krejčí, Dočkal, Zmrhal – Škoda
Česko – II. poločas: Koubek – Čelůstka, Kalas, Suchý, Hloušek – Hušbauer, Mareš – Sýkora, Hořava, Jankto – Krmenčík
Litva: Šetkus (46. Zubas) – Vaitkunas (46. Borovskij), A. Klimavičius (61. Mikuckis), L. Klimavičius (61. Kijanskas), Slavickas (46. Baravykas) – Lukša (61. Černych), Kuklys (46. Verbickas), Paulius (61. Žulpa), Slivka (61. Eliošius), Grigaravičius (61. Novikovas) – Matulevičius (61. Valskis)
Rozhodčí: Bieri – Zgraggen, Heiniger 
Diváci: 3950

 

 původní fotogalerie zde:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail