HokejSPORT

Hokejisté Slovanu Ústí ve vyrovnaném duelu se Slávií prohráli těsně v prodloužení

_dsc8831_picc

Necelá tisícovka diváků v pondělí na Zímním stadionu přihlížela souboji dvou lídrů horní části tabulky Slovanu Ústí a Slávií Praha. Slovan dal do zápasu opravdu vše a na hře to také bylo znát. Základní hrací doba ale o vítězi nerozhodla a v prodlouožení stálo štěstí více na straně Slavie, která brankou v 61. minutě zápas rozhodla.

K utkání 11. kola WSM Ligy přicestovala na ústecký zimní stadion Slavia Praha. Na první gól nemuselo obecenstvo dlouho čekat, bohužel pro domácí se dříve radovali fanoušci hostů. Na přesnou trefu Antonína Duška dokázal zareagovat v úvodu druhé třetiny Patrik Poulíček, jenž stanovil vyrovnaný stav 1:1. Skóre vydrželo až do konce řádné hrací doby, v nastaveném čase hraném tři proti třem se svému bývalému celku pomstilo trio exústeckých hráčů. Po přihrávce Jana Pohla, Michala Dragouna vystřelil druhý prémiový bod pro Slavii Milan Mikulík.

Více o zápase se dozvíte na stránkách klubu Slovan Ústí zde: www.slovanusti.cz

Branky a nahrávky: 21. Poulíček (Vágner) – 2. Dušek (Chlouba, Štebih), 61. Mikulík (Dragoun, Pohl). Rozhodčí: Radek Wagner – Podrazil, Hejl. Vyloučení: 4:6. Bez využití. Diváci: 968. Střely na branku: 40:34 (14:11, 17:11, 9:10 – 0:2). Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2. Zakázaná uvolnění: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Vyhraná vhazování: 35:29 (11:9, 13:10, 11:9 – 0:1). Nejlepší hráči: Patrik Poulíček – Alexandr Hylák.

HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup – Bernad, Kasík, Husák, M. Vágner, Vl. Brož, Přindiš, do 40. Hes – Loskot, Vrdlovec, J. Kloz – Z. Doležal, Poulíček, D. Merta – Gengel, Melka, Moučka – do 40. Markulinec, do 40. Komárek, do 40. Navarra. Trenéři: Miroslav Mach, Tomáš Mareš.

HC Slavia Praha: Hylák – Knot, M. Drtina, Pohl, Štebih, do 50. A. Růžička, Hraško – Mikulík, Šafránek, Dragoun – A. Dušek, Tuominen, Chlouba – Markovič, Kverka, M. Kadlec – Kubica, Jiránek, Rys. Trenéři: Milan Razým, Jan Srdínko.

Foto: © Miroslav Solař 2016

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail