FotbalSPORT

FK Ústí v dohrávce 5. kola doma podlehlo Vlašimi vysoko 2:5

_DSC3251
Ilustrační foto
V dohrávce 5. kola Fotbalové národní ligy fotbalisté FK Ústí hostili na Městském stadionu soupeře ze středních Čech, a to FC Sellier & Bellot Vlašim. Bohužel vám z tohoho zápasu nepřínášíme žádné obrazové materiály, protože si náš fotograf užívá zasloužené dovolené. Obrázky zde jsou tedy ilustrační.

Ústecký stadion, se skoro po měsíční pauze dočkal dalšího zápasu domácí Army. A úvod zápasu byl pro Ústí přímo snový. Ve 3. minutě se na levé straně krásně uvolnil Leibl, který svým centrem našel ve vápně Myslivečka, který hlavou otevřel skóre – 1:0. Bohužel se stalo to, co nikdo nechtěl. V 7. minutě se Tusjak dostal k rohovému praporku, odkud nacentroval na Ladislavu Jandu, který hlavou vyrovnal – 1:1. Po bláznivém začátku bylo ve 12. minutě ještě hůře.

Z rychlého protiútoku našel Nečas zcela nehlídaného Jandu, který z deseti metrů prostřelil Tvrdoně – 1:2. Ve 23. minutě se do míče z přímého kopu opřel Vondra, s jehož ránou si na dvakrát Tvrdoň poradil. Ústí mohlo vyrovnat ve 36. minutě… více na www.fkusti.cz

FK Ústí nad Labem – FC Sellier & Bellot Vlašim 2:5

Branky:  3. Mysliveček, 66. Kateřiňák – 7. Janda, 12. Janda, 50. Janda, 77. Nečas, 90. Tarczal
Sestava Ústí: Tvrdoň – M. Zeman, J. Peterka (C), L. Vaněk, Šnirc – Kateřiňák, Miskovič (65. Martykán) – Moulis, Mysliveček (57. Výborný), Leibl – Pouček.
Sestava FC Sellier & Bellot Vlašim: Nguyen – Breda, Kavka, Piško, Vondra – Janda, Tarczal (C), Kulhánek, Tusjak (62. Frizoni) – J. Nečas (83. F. Hašek), Vyhnal (89. Reiter)
ŽK: 43. Vaněk, 52. Peterka, 59. Kateřiňák – 67. Tarczal, 71. Vondra, 78. Nečas
Rozhodčí: Příhoda – Pospíšil, Hájek
Diváci: 916

Zdroj: fkusti.cz
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail