FotbalSPORT

Do Teplic v neděli přijede bojovat Sparta – buďte u toho!

13086756_1717938555087311_4984013941382051837_o

Druhé kolo nejvyšší fotbalové soutěže u nás, otevře své brány v neděli 7. srpna. Jednoznačným šlágrem kola bude zápas dvou skvělých týmů – Teplic a Sparty, který se bude hrát v neděli. Teplice po úvodní výhře nad Duklou do nové sezóny vykročili pravou nohou, stejně jako Sparta, která porazila Slovácko 3:2. Proto je už teď jasné, že jeden ze soupeřů přijde o body cenné body z výhry. Kdo to bude můžete zjistit v neděli na teplických Stínadlech vyjímečně od 19 hodin (všechny ostatní zápasy Teplic se hrají od 17 hodin).

Sparta končí v Lize mistrů
V jaké náladě asi Sparta přijede? V dobré rozhodně ne, protože včera 4. srpna Sparta vypadla z bojů o Ligu mistrů, když prohrála s týmem Steaua z Maďarska 0:2. Po remíze 1:1 v prvním zápase přišla tvrdá rána v podobě dvou gólů, které pro domácí zařídil Stanciu a rozmetal tak 13 let dlouhé čekání Sparty na nejprestižnější klubovou soutěž světa. Spartu opět tedy čeká „jen“ play-off o neméně prestižní Evropskou ligu. Budou si chtít letenští v Teplicích zlepšit náladu? Uvidíme.

Teplice v nové sezóně potkaly drobné změny v sestavě. Ta od té loňské v průměru omládla o 1 rok, věkový průměr je nyný 26 let. Klub opustil 36 letý brankář Martin Slavík a v útoku přibylo jméno Marek Červenka, který nahradil Ulricha Kapolongoa. Sparta se bude snažit o prolomení telpické obrany s útočníky jako jsou Fatai, Juliš, Lafata, Nešpor nebo Pulkrab. Koho trenér Zdeněk Ščasný povolá je ale zatím stále na něm.

Níže se můžete podívat na fotky z posledního vzájmeného střetnutí Teplic a Sparty na Stínadlech, aby jste věděli, co vás čeká.

Foto: © Miroslav Solař 2016

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail