Dračí loděSPORT

FOTO: Dračí lodě opět vyburcovaly mosteckou Matyldu / 12.6.2016

IMG_3323

V pořadí již 5. ročník stále oblíbenějších dračích lodí se konal o víkendu 11.-12.6.2016 v dvoudenním programu. V tom hlavním sobotním, kterého se zúčastnilo neuvěřitelných 35 posádek, zvítězila posádka složená z místních strážců zákona pod názvem „BENGABOYS“.

Ti ve finálové jízdě nenašli soupeře a v nejlepším čase dne 57.054 si dojeli pro premiérové vítězství. Hned za nimi skončili „TAHOUNI“, kteří jim sice dobře konkurovali, ale stačilo to „pouze“ na stříbro. Na třetím místě se umístili loňští vítězové, chomutovská posádka „Háčka DRAGOns“. Favorit závodů a dvojnásobný vítěz „FITNESS ZIMÁK – TS Města Mostu“ se musel spokojit až se 4. místem. Zklamání na nich bylo opravdu znát, ale my věříme, že se příští rok předvedou v plné parádě.

I když v průběhu dne začalo mírně pršet, na závod se opět přišlo podívat velké množství lidí a také náš ministr financí Andrej Babiš, jenž fandil posádce „AŇÁCI TO NEVZDÁVAJ“, složená ze členů strany. Všichni si akci dozajista pořádně užili takže na shledanou příští rok. 🙂

vysledky-matylda-2016

Pořadatelem akce byl Starcolor Most a níže se můžete podívat na několik fotografií z akce (foto: deny11)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail